Over ons

Over ons

Het ambacht als passie

Rietdekker is van oudsher een beroep wat overgebracht word van vader op zoon of van baas tot knecht. Het is dus echt een praktisch beroep wat je vooral leert in de praktijk. Door jarenlange ervaring, leergierigheid, flexibiliteit en hard werken hebben wij bij Rietdekkers Van Brabant het vak letterlijk van onder aan de ladder geleerd. De passie voor het werk ontstond al vroeg en dit is ook terug te zien in ons werk.

Over ons

Het ambacht in de moderne wereld

Vroeger werd riet vooral toegepast op boerderijen, maar tegenwoordig kun je het zo gek niet bedenken. Dakvormen waarvan de rietdekker vroeger zei dat ze het niet konden maken worden vandaag de dag gewoon gemaakt.

Dit vergt kennis, kunde, creativiteit en geduld van de rietdekker. Tevens moet je beschikken over de juiste materialen. Wij bij Rietdekkers Van Brabant kunnen u het hele pakket bieden. Daarnaast volgen wij de laatste ontwikkelingen in de sterk bewegende rietdekkersbranche op de voet. Zo zorgen we ervoor dat u altijd voorzien word van een up to date dak die voldoet aan de laatst geldende eisen.

Over ons

Het ambacht met een visie

Vandaag de dag is een rieten dak veel meer als een dakbedekking alleen. Mensen willen een rieten dak omdat ze het mooi vinden, omdat ze er altijd al van gedroomd hebben of door de mooie toevoeging aan wat het een huis kan bieden. Wij beseffen dit bij Rietdekkers Van Brabant maar al te goed. Daarom willen wij voor u deze droom laten uitkomen en u voorzien van een prachtig rieten dak wat technisch goed in elkaar zit, zeer hoogwaardige kwaliteit bied en jarenlang meegaat.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Super werk geleverd!

5 / 5

Super werk geleverd! Vakmannen, werken super netjes en laten alles schoon achter.

ARJAN KRAMER (Westerhoven)